Jamon Magno Duroc Gran Reserva fara os de la Duriber maturat 16 Luni, cca 6.2 kg

Fii primul care evalueaza acest produs.

Disponibilitate: In stoc

7,99  LEI
Jamon Magno Duroc Gran Reserva fara os de la Duriber maturat 16 Luni, cca 6.2 kg 7.99 Lei/100 g

Jamon Magno Duroc Gran Reserva fara os de la Duriber maturat 16 Luni, cca 6.2 kg

Mouse over the image for zoom

Mai multe poze



  • Descriere produs

  • Caracteristici

  • Comentarii



7.99 Lei/100 g

Jamonul Magno Duroc Gran Reserva de la Duriber a fost maturat 16 Luni in provincia Granada, situata la peste 700 de metri altitudine, la poalele Muntilor Sierrei Nevada. Clima montană - rece și uscată în timpul iernii, caldă în timpul verii - este ideală pentru a matura în mod natural atat Jamonul cat si alte embutidos (chorizo, lomo, salchicon).

Duroc este o rasa de porci originara din Statele Unite, rezultatul unei incrucisari intre rasele Red Jersey si Old Duroc. Este pe fond o rudă îndepărtată a rasei iberice și se caracterizează prin pielea si parul de culoare roșie dar si prin marimea sa impresionanta. Carnea sa este recunoscuta pentru suculenta, aroma deosebita si in special pentru striu-rile marmorate de grasime stocate intre fibrele musculare. Acest efect marmorat este mult mai vizibil decât la Jamonul iberic, dar asta nu înseamnă că produsul este mai gras. Striu-rile Jamonului Iberic (cel hranit cu ghinda, adica bellota) sunt mai puțin definite și se amestecă mai mult în textura muschiului.

Fiecare 100 grame din acest Jamon de exceptie conține: Calorii (energie): 330 Kcal / 1381 KJ, Proteină: 35 g, Total carbohidrați: 6,3 g, Total grăsimi: 18,27 g (7,34 g grăsimi saturate ), Sodiu: 1,48 g

CARACTERISTICI GENERALE
Specialitate: Carne maturata
Tip produs: Gourmet 100% Organic
Tara de origine: Spania
Gramaj: Cca 6.2 Kg


Producatori

  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand
  • brand